By Greypoint Solution

Roma

Specificatii :

Inca de pe vremea romanilor, arhitectii si constructorii s-au straduit sa gaseasca o solutie comoda si durabila, pentru a putea satisface placerea de a inota, refacerea si relaxarea cat mai aproape de casa. Acum acel vis este atat de aproape de dumneavoastra.

Piscina Roma, combina eleganta vestitelor trepte romane, cu un design modern si ergonomic care sa satisfaca la maximum confortul si relaxarea dumneavoastra.

Datorita faptului ca pe langa design, siguranta in utilizare e unul dintre obiectivele noastre primordiale, treptele sunt prevazute cu suprafata antiderapanta.

Piscinele Stefani Pool sunt piscine prefabricate, monobloc, realizate din straturi succesive de rasini poliesterice de inalta calitate, armate cu fibra de sticla, avand in interior o structura tip sandwich, tehnologie care le asigura o suprafata extrem de fina si placuta la atingere, foarte mare rezistenta si o lunga durata de viata.

Dimensiuni :

7,5 x 3,6 x 1,5 (m)

9,7 x 3,6 x 1,5 (m)

Structura piscinei :

  1. Suprafata interioara a piscinei este acoperita cu gelcoat sanitar, un email poliesteric cu o foarte mare rezistenta la razele ultraviolete, care ii asigura o suprafata extrem de fina si un luciu deosebit.
  2. Bariera antiosmoza este formata din rasini vinilesterice, o protectie suplimentara a stratului de gelcoat, cu o imunitate perfecta la actiunea substantelor chimice folosite la tratarea apei din piscina sau a altor factori externi.
  3. Straturi succesive de rasini poliesterice armate cu fibra de sticla.
  4. Poliuretan rigid de inalta densitate, 2o mm grosime, care asigura o foarte buna izolatie termica dar mai ales o rezistenta deosebita.
  5. Rasini poliesterice armate cu fibra de sticla, care imbraca o structura de profile din otel, in scopul obtinerii unei rigiditati maxime al corpului piscinei.
  6. Topcoatul, care imbraca suprafata exterioara, este un strat protector care impiedica orice actiune a factorilor externi asupra corpului piscinei.

Culori standard :

Galerie :